Powered By Blogger

Thursday, March 11, 2010

Ladies First

Dupa o scurta vacanta , revin cu picioarele pe pamint. Recunosc ca nu rezist ca sa nu ma ridic pe virfuri si sa trag cu ochiul prin blogurile patronate de celebritati in psihologie si agricultura (daca acestea doua ramuri au ceva in comun!!!!!!!!!). Totusi, curajul acestor "specialisti" este de admirat, nu si de invidiat.

Cine a vizitat tarile din Midle East, a observat ca femeile merg cu vreo 3 metri in urma barbatilor. Cel putin asa era obiceiul in Kuwait inainte de Golf War. Mai recent, am inteles ca femeile merg cu vreo trei metri inaintea barbatilor. Ceva fenomenal s-a intimplat acolo. Cum de au reusit ele sa intoarca rolurile? Raspunsul este foarte simplu: "Land mines!"

Cred ca nu se supara nimeni daca facem glume pe subiectul acesta sensibil. In ce ma priveste pe mine, nu suport titlu de "egalitate" cu barbatii. Ma multumesc cu titlul de "coroana" care mi-a fost atribuit la creatiune. Si fac tot posibilul sa nu fiu o coroana cu spini, ci una din flori de orhidea, sa fiu purtata cu placere in orice faza a vietii. Ideea de egalitate intre sexe este ideea diavolului. Din gradina dinspre Est si pina in prezent, muierile se caznesc sa fie egale cu barbatii. Ele au stirnit toate razboaiele lumii, au umplut lumea de copii doriti si nedoriti ca sa aiba cit mai multe brate de munca pe tarla. Mai mult pamint, mai multa avere ca vecina. Mai multi robi de razboi, mai multe oase de rupt. Saracele fiinte!(femeile) Nici macar nu si-au dat seama ca au fost manipulate tot de barbati pentru a cere drepturi egale. Asa se face ca au dobindit si ele, dragutele, dreptul la vot (in favoarea presedintilor sau imparatilor care 99% din ei sint barbati). Mai mult de atit, au si ele dreptul la MUNCA (mai multe taxe care le colecteaza cei din capul statului).

Nu stiu daca a-ti observat, dar femeia a vrut intotdeauna mai mult. Nu a fost multumita cu rolul pe care i-a fost atribuit de Creatorul.

Asa se face ca, toate femeile acum au "job". Pleaca si vin de la servici. Saracutele furnicute! Si ce ar mai fi daca ar lucra in acelasi office cu masculul lor! Eh, uite asa, dupa opt ore in care cei doi straini share acelasi birou, de ce nu ar deveni si conciliatorul unul altuia? Daca ma gindesc bine, majoritatea cuplurilor petrec mai mult timp cu persoane de sex opus decit cu partenerul lor. Ce sa-i faci! Asa e serveciul. Daca trebuie, mai pleaca si intr-o deplasare cu colega. Ce sa le faci! Acum au si ei drepturi egale. Si daca nu au, are cine se zbate pentru aceste drepturi. Stau muierile la rind sa-si semneze sentinta.
Va imaginati cum ar fi fost pe planeta noastra daca mama mare nu ar fi avut ochii mai mari ca gura si s-ar fi multumit cu toti ceilalti pomi din gradina? Awesome! This is the word. Cum ar fi daca numai barbatii ar pleca la servici si nici una dintre sotiile alese si preacinstite nu ar mai suspina la gindul ca Vasile al ei este plecat iar cu Vergina? Poate ca acest subiect merita mai multa atentie. Voi reveni. Pe curind. Pina atunci, le doresc multa agitatie spiritelor care se fitiie prin bloguri.

No comments:

Post a Comment